Referenser


Jesper Larsson, affärsutvecklare på PWC och f.d. handbollsmålvakt på elitnivå.

Redan för tjugo år sedan var det en kiropraktor som korrigerade en okänd felställning i hans bäcken. Sedan dess är Jesper Larsson kiropraktiken trogen.

"Min rygg har utsatts för mycket belastning under mina år som elitidrottare. Men genom att regelbundet besöka Pluspraktik och få tips på övningar bibehåller jag min elasticitet och kroppskontroll. Det rekommenderar jag alla att göra – helst innan man får besvär. Jag ser det som att serva bilen: sköter man sin service slipper man problem längre fram", säger han.

"Jag kommer att fortsätta besöka Pluspraktik även som handbollspensionär."


Monica Frangeur, driver det egna företaget Upplev & Njut!

Sommarhalvåret bär hon tungt under sina guidade matvandringar, vintertid blir det tvärtom för mycket sittande i kontorsstolen. Kiropraktiken hjälper henne att förbli besvärsfri.

"Som egenföretagare har man inte råd att vara sjukskriven, så för mig är det en ren investering i att hålla mig frisk. Jag förebygger eventuella problem med kiropraktisk behandling, men får också snabbt hjälp om jag skulle få besvär i nacke, axlar eller rygg. Jag får också träningsinstruktioner jag kan använda hemma eller på gymmet, det tycker jag är toppen. Jag kan varmt rekommendera Pluspraktik", säger hon.


Maths Malmström, marknadschef Sparbanken 1826.

När smärtorna i ryggen till slut var så stora att han inte kunde gå ordentligt sökte han akut hjälp hos Pluspraktik. Det blev vändningen.

"Jag sitter väldigt mycket i mitt jobb och under många år hade jag samlat på mig olika besvär. Till slut blev det ett smärtgenombrott och jag gick omkring som en fällkniv. Men redan efter en behandling försvann smärtorna, det var som natt och dag. Förutom behandlingarna tog Pluspraktik fram ett personligt träningsprogram för att stärka mina svagare muskelgrupper i ryggen. Dessa övningar kan jag göra var som helst och sedan dess har jag inte haft besvär med ryggen en enda gång. Det är magi."