Modern Hälsa

Hälsa handlar om musklerna, lederna, skelettet och nervtrådarna. Det handlar om vad du äter, hur du rör på dig och hur du tänker. Allt hör ihop.

Som legitimerad kiropraktor, med specialistkunskaper inom bland annat ortopedi och neurologi, har vi en djup förståelse för hur man kan hjälpa din kropp att fungera optimalt.

Vår kunskap och våra händer är vårt receptblock.

Kroppen är en fantastisk byggsats som nästan alltid fungerar perfekt, men om någon bit saknas eller går sönder blir helheten lidande. Besvär i en kroppsdel kan vara en signal på obalans. Under våra många yrkesår inom svensk sjukvård har vi bevittnat en ofta slentrianmässig användning av mediciner mot olika obalanser.

Jag driver Pluspraktik med en annan filosofi.

Jag drivs av en enkel vision: att varje människa dagligen ger sin kropp och sitt nervsystem uppmärksamhet för att hitta obalanser. Det finns mycket du själv kan göra för att förhindra framtida besvär och det är just i samarbetet mellan dig som patient och oss som terapeuter som det förebyggande arbetet verkligen gör skillnad. Pluspraktik ger dig kunskap om hur du bäst undviker obalanser på arbetet samt i din vardag. Vi hjälper dig att hitta vägen till din nya livsstil.

Det kallar jag Modern Hälsa.

På Pluspraktik har vi nämligen precis samma mål som du: ett livslångt välbefinnande för just dig. Hela dig.

P-O Öien, legitimerad kiropraktor och grundare av Pluspraktik