Pluspraktik

Välkommen till Pluspraktik, en av Sveriges största kiropraktorkliniker.

Pluspraktik startade 2008 (på Friskis & Svettis) med en kiropraktor och 50, men växte snabbt ur den kostymen. Sedan 2012 har vi nu egna lokaler på ca 300m² med tio st kiropraktorer, fem fysioterapeuter, två naprapater, pilatesinstuktör och 2 massörer. Vi har 13 st behandlingsrum, egen reception och ett specialutrustat rehabrum fyllt med STOTT pilates V2max maskiner, Itensic rehab för ländrygg och höft. Vi växer med ert förtroende och kan stolt berätta att vi utvecklas hela tiden, med ca 50 000 behandlingar i ryggen har vi börjat få en erfarenhet som gör oss unika.

Vad gör oss unika? Jo på Pluspraktik ser vi varje människa som unik och inleder alltid våra möten med ett hälsosamtal, där vi går igenom din situation. Vi lyssnar på vad din kropp försöker att säga oss, söker de bakomliggande orsakerna till eventuella problem och ställer en diagnos. I våra moderna behandlingsrum får du kiropraktiska behandlingar och analyser utförda av legitimerade kiropraktorer. Vi tar samtidigt fram en behandlingsplan med tips och övningar för dig att använda i din vardag. Med ett modernt och flexibelt tankesätt tar vi på Pluspraktik oss an varje patients specifika behov och väver samman den uråldriga och beprövade kiropraktiska läkekonsten med det senaste inom vetenskapen.

Det kommer att göra skillnad.

Ta gärna hjälp av oss även innan du får besvär, så ser vi till att du förblir besvärsfri. I vår egen träningslokal, hjälper vi dig att börja träna på rätt sätt. Vi hjälper dig att sitta, stå och gå utan att felbelasta kroppen och i vårt eget showroom provar vi bland annat ut vilka stolar och sängar som är bäst lämpade utifrån dina förutsättningar.

Pluspraktik välkomnar barn och vuxna i alla åldrar, allt från enskilda personer till hela idrottslag. Vi åker också ut och besöker företag för att skapa en hållbar hälsa på arbetsplatsen.

Och kunskapen, den tar du med dig långt utanför behandlingsrummen.

Se det som ett extra Plus.